


ارتباط با ما
برای پیوستن به ما و به اشتراک گذاشتن ایده های خود در مورد جلوگیری از هدررفت غذا باما تماس بگیرید.
تلفن: ۰۹۱۲۳۸۹۴۵۰۱
ایمیل: mineh.yousefi@gmail.com
FOOD
FOR
ALL
رفع گرسنگی با شما شروع می شود
دور نریزید
تقسیم کنید
آمار واقعی گرسنگی در ایران
مرداد علی اکبر سیاری معاون وزارت بهداشت گفت: 30درصد مردم کشور گرسنهاند و نان خوردن ندارند که این آمار را وزارت رفاه هم تأیید می کند.
هر چند که آمار و ارقامی که کارگزاران رژیم از مسائل اجتماعی، اقتصادی میدهند معمولاً دروغ است تا وضعیت اقتصادی بهغایت سیاه کشور را سفید نمایی کنند، اما نحوه ماستمالی کردن این آمار توسط وزارت کار رژیم هم جالب توجه است. ”روز دوم شهریور معاون وزیر كار رژیم بعد از یكهفته به میدان آمد و این آمار را رد كرد. ارگان حكومتی باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: احمد میدری در واکنش به اظهارات علی اکبر سیاری، معاون وزیر بهداشت مبنی بر اینکه 30 درصد مردم کشور گرسنه اند و نان خوردن ندارند، گفت : فکر می کنم یک سوء برداشت عمومی وجود دارد و منظور دکتر سیاری سوء تغذیه است“.
درباره ما
اضطراری، ما غذا را به هر جا که بدان نياز باشد مي رسانيم تا جان قربانيان جنگ، درگيريهای داخلي و يا بلايای طبيعی را نجات دهيم. پس از خاتمه علت بحران، ما همچنان به غذارسانی به جوامعی که نياز به کمک برای بازسازی معيشت خود دارند ادامه مي دهيم.
برنامه جهانی غذا بخشی از نظام سازمان ملل متحد است که بودجه آن به صورت داوطلبانه تأمين می شود.
از آغاز فعاليت خود در سال 1962، اين آژانس در پی چشم اندازی از جهان است که در آن هر مرد، زن و یا کودکی در هر زمان به غذای لازم برای يک زندگی سالم و پرتحرک دسترسی داشته باشد. ما برای رسيدن به چنين چشم اندازی با آژانس های سازمان ملل متحد در رم، مانند سازمان خواربار و کشاورزی سازمان ملل متحد (FAO) و صندوق بين المللی توسعه کشاورزی (IFAD)، و همچنين ساير آژانس های سازمان ملل متحد، دولت و سازمان های غيردولتی همکاری می کنيم.
به طور میانگین، برنامه جهانی غذا قصد دارد به بیش از 90 میلیون نفر در بیش از 70 کشور امداد غذایی نماید. تعداد کارمندان برنامه جهانی غذا حدود 12،000 نفر می باشد که بيشتر آنها در
نواحی دور افتاده مشغول بکار می باشند و مستقيما به گرسنگان نيازمند خدمت می نمايند.
:برنامه جهانی غذا پنج هدف استراتژيک دارد که عبارت است از
نجات جان افراد و حمايت از امرار معاش در مواقع اضطراری۱-
جلوگيری از گرسنگی حاد و سرمايه گذاری برای آمادگی در مقابل بلايای طبيعی و کاهش اثرات آن۲-
بازگرداندن و بازسازی زندگی و امرار معيشت ها بعد از جنگ و بلايای طبيعی و يا در شرايط گذار۳-
کاهش گرسنگی مزمن و کمبود تغذيه ای۴-
تقويت توانائی ملت ها برای مهار گرسنگی از طريق سياست های واگذاری و خريد محلی۵-